Vragen? 085-902 5890

Bekijk de video: Klaar voor kwaliteit met de KiKCampus!

15 oktober 2020

Voor het (online) Jaarcongres van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland maakte de KiKCampus de video ‘Klaar voor kwaliteit met de KiKCampus! Jaap Kolk, programmamanager KiKCampus praat over de voorbereiding op Wkb met Ruud Verhagen van ZIN kwaliteitsborging en over financierbaarheid van kleine bouwwerken met Keimpe Stroop van gBOU. en Lars Kiebert van KiK.

In de praktijk ziet Jaap Kolk dat de implementatie van de Wkb vragen en issues oproept, zowel bij organisaties als in proefprojecten. Hoe is de ervaring van anderen?

Voorbereiden op de Wkb bij gemeenten

Jaap Kolk spreekt met kwaliteitsborger Ruud Verhagen (directeur ZIN Groep) over zijn contact met gemeenten. Hoe bereiden zij zich voor op de Wkb? En op welke wijze komt een proefproject tot stand in samenwerking met andere partijen?

Financierbaarheid van kleine bouwwerken

Bij gevolgklasse 1 (waarvoor de Wkb geldt) gaat het om relatief kleine bouwwerken. De kosten van de kwaliteitsborging zijn in zulke gevallen relatief hoog. Kwaliteitsborger Keimpe Stroop (directeur gBOU.) en Lars Kiebert (programmamanager KiK) bespreken het onderwerp.

Heeft u even tijd, bekijk dan de video.

Contact


  Recente artikelen

  Subsidie Wkb-proefproject ambassadeursnetwerk

  Subsidie Wkb-proefproject ambassadeursnetwerk

  19 januari 2021 Lees meer
  Achttien ambassadeursnetwerken geven stimulans aan proefprojecten Wkb

  Achttien ambassadeursnetwerken geven stimulans aan proefprojecten Wkb

  8 december 2020 Lees meer
  Vernieuwde KiK-tool nu beschikbaar!

  Vernieuwde KiK-tool nu beschikbaar!

  1 december 2020 Lees meer