Vragen? 085-902 5890

De KiK-training

De training bestaat uit een dagdeel theorie en een dagdeel praktijk verdeeld over twee dagen. De KiKCampus verzorgt de training. U kunt kiezen uit de hieronder vermelde startdata. De training vindt plaats in de vergaderzaal van het KOMO-kantoor in Gouda, Burgemeester Van Reenensingel 101.

Voor het praktijkonderdeel is het belangrijk dat u een laptop of een iPad meeneemt. Deze heeft u nodig om te kunnen werken met het KiK-tool van KiK.

Het bedrag dat u betaalt voor de training is 795 euro (ex. BTW).

Coronavirus

Trainingen KiK

Voor de trainingen die wij op ons kantoor in Gouda organiseren, zoeken wij online oplossingen, zodat wij toch klassikaal kunnen trainen. Wij kiezen voor de meest geschikte oplossing in overleg met de cursist. Uiteraard laten wij u dan zo snel mogelijk weten op welke manier we de trainingen zullen aanbieden. Heeft u vragen hierover? U kunt ons altijd mailen secretariaat@kikcampus.nl of bellen 085-902 58 90.

Incompany trainingen

Vanzelfsprekend is ook hier een fysieke bijeenkomst uitgesloten. Wij bieden graag een online oplossing aan. Dat doen wij in overleg met u. Wilt u een KiK-training exclusief voor uw eigen organisatie? Dat is mogelijk vanaf 5 deelnemers. Neem dan contact op met Jaap Kolk van de KiKCampus via jk@kikcampus.nl of 06-22 90 73 79.

 

Training (2 dagdelen)

Dag1

Theorie: Impact Wkb, KiK en uitleg van de KiK-tool.

Wij zorgen ervoor dat u de presentatie ontvangt en documentatie over KiK en de KiKCampus. Na afloopt krijgt u een praktijkopdracht (digitaal) van een voorbeeldproject mee om thuis voor te bereiden met daarbij de handleiding van de KiK-tool. We sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Dag2

Praktijk: Werken met de KiK-tool (laptop of iPad zelf meenemen).

Evaluatie van het voorbeeldproject en discussie in relatie tot de resultaten van de opdracht. Daarna wordt een toets afgenomen. Afhankelijk van het resultaat van de toets ontvangen de deelnemers na afloop van de Stichting KiK een getuigschrift. We sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Inschrijfformulier KiK-training

* = Verplicht veld
  • Gegevens deelnemer1
  • Bedrijfsgegevens2
  • Facturatie
  •  
  •